Найкращі вітання з днем весілля своїми словами

Найкращі вітання з днем весілля своїми словами

Ось настав той день, коли вас запрошують на свято кохання. Ви радієте тому, що утворилася нова сім'я і йдете туди з побажаннями. Але якщо вам важко висловити свої думки, то це не проблема. Тут вже є для вас допомога! Ви знайдете потрібні речення, які можна використовувати на застіллях! Тож гарного свята!

Прекрасні слова з днем весілля

Настав новий день. І в ньому є щось особливе: таке відчуття, що розквітло щось нове. І це не просте щось просте розквітло - це розквітла нова сім'я! Це поєдналися два серця, які наповнені терпким смаком кохання. Це ніби розпустилися конвалії: такі ніжні, сором'язливі, але так гарно тягнуться один до одного. Тож будьте завжди такими квітучими, палкими, красивими! З днем вашої сім'ї!

***

Хочеться побажати вам дуже багато чого, але насамперед я хочу сказати вам такі слова: вмійте розуміти та слухати один одного - і тоді вашій родині буде легше пливти по життю. Допомагайте в усьому один одному, з кожним днем зміцнюйте свою сім'ю і своє сімейне щастя. А я наповню келихи і вип'ю за вас, за ваші почуття одне до одного, за кохання. Дуже радію за створення нової родини та бажаю, щоб її завжди оберігала ваше щасливе кохання! Гірко!

***

Буває так, що роки спільного життя з часом перетворюють любов на дружні відносини, коли у людей просто є повага один до одного і просто звичка бути поряд. А я бажаю вам, щоб ваше кохання жило велику кількість років! Щоб ви не розгубили ніжність і теплоту, щоб були уважні один до одного, вміли терпіти, прощати, перетворювати на жарт дрібні неприємні ситуації, які з вами трапляються, щоб були щасливими завжди і жили без великих проблем.

***

Одного разу жила пара, в якої вже було 4 дітей, 10 онуків і 20 правнуків. Чоловік та жінка часто любили гойдатися у кріслах на подвір'ї. Біля них завжди бігали правнуки і було дуже галасно. Пара дивилася на маленьких дітей і щасливо посміхалася. Їм здавалося, що це сміються їх діти.

Вони ще пам'ятають, як народився їх первісток. Він був маленький, червоненький і постійно плакав. Але вони не знали, що з ним робити, як його заспокоювати і як його купати. А зараз ці руки, які покриті зморшками, знають як піклуватися про маленьких правнуків, як щиро любити онуків і як палко обожнювати своїх дітей. Вони були старими, але їх серця тішилися і їх гріла любов.

Одного разу старший син запитав їх: “чи не сумують вони за молодістю? За тим шаленим коханням, за молодою швидкістю та силою?”

На що дідусь відповів: “Подивися на цих малих дітей. Вони - це ми. Усі ви - це продовження нас і нашого кохання! І коли ми помремо, то все одно ми будемо жити в вас! Ви є нашою міццю, молодістю, швидкістю. І ми дали можливість новим людям закохуватися і створювати сім'ї. Тож чому ми маємо сумувати? Ми безмежно щасливі бути тут!”

Так ось чому я розповідаю це? Сьогодні ви палко кохаєте когось. А завтра ви дасте нове життя і можливість комусь теж кохати! Тож бажаю вам дожити до того віку, коли ви будете гойдатися у кріслах і дивитися, як бавляться надворі ваші правнуки! Тож довгих років вам життя і вічного кохання!

***

Вітаю із найщасливішим днем у вашому житті. Сьогодні створилася нова сім'я! Тож я бажаю, щоб вона з кожним днем ставала тільки міцнішою та ставала більш масштабнішою з роками. Нехай у вас завжди буде взаєморозуміння, підтримка, ніжність та безмежне кохання ! А всі перепони, які будуть на життєвому шляху, зроблять вас лише мудрішими та більш близькими!

***

Що є найважливішим у цьому житті? Це звичайно кохання! Саме воно є вічним двигуном Всесвіту! Мені взагалі здається, що саме з любові з’явилися люди! Бо саме це є першочерговою сходинкою у створенні всього живого!

Я бажаю вам, щоб кожна негативна ситуація у вашому житті була тою, яку можна вирішити. А ще я дуже сподіваюся, що ви будете один одного підтримувати постійно! Кохайте кожну секунду і кожну хвилину!

Я пишаюся, що можу бути сьогодні на вашому святі кохання! Гірко!

***

Раніше наші пращури святкували весілля цілий тиждень. І нехай сьогодні святкування триває лише один день,то я бажаю вам, щоб ваша любов тривала цілу вічність! Нехай ваше життя буде келихом, який наповнений завжди коханням!

Наразі також для створення сім'ї достатньо підписати свідоцтво про шлюб чи повінчатися у церкві. У минулому столітті цього було недостатньо – раніше потрібно було проведення весільних обрядів. Навіть обвінчані молодята могли жити разом лише після того, як наречений викупить молоду, батьки благословлять пару, між гостями поділять коровай і на голову нареченій пов'яжуть хустку. Але я бажаю, щоб вам ніколи не потрібно було нічого ділити! Нехай ваша любов буде благословенна згори! Гірко!

***

Мені хочеться побажати вам сонячних днів, які будуть гріти вас завжди. А ще я хочу побажати вам, щоб ваше життя було завжди наповнене тільки яскравими моментами, де ви лише удвох!

Я дуже сподіваюся, що ви ніколи не станете чужими один одному і будете палко кохати все життя! Спішить вперед чимдуж та не зупиняйтеся! Творіть новий світ і ніколи не згасайте! Гірко!